Vecka 17
Måndag 22/4
Ugnsbakad kycklingfilé med citron och timjan serveras med
pressad potatis och rostad morot
Tisdag 23/4 FULLBOKAT!
Paella med kyckling, skaldjur, kryddig korv och paprika serveras med kryddig tomatsås samt sval guacamole
Onsdag 24/4
Moussaka med stekt zucchini och potatis serveras med örtyoghurt
Torsdag 25/4
Örtbakad karré serveras med bearnaise, rostad morot och potatis
samt sotad broccoli
Fredag 26/4
Pocherad spätta med vitvinssås, räkor, ramslök och kokt potatis
Vecka 18
Måndag 29/4
Kycklinggryta med dragon, champinjoner och salladslök
serveras med jasminris samt rostade nötter och frön
Tisdag 30/4
STÄNGT!
Onsdag 1/5
STÄNGT!
Torsdag 2/5
Vårinspirerad fisk & skaldjursgryta med fänkål, rotfrukter och potatis, serveras med ramslöks aioli samt nybakat bröd
Fredag 3/5
Biff a lá Lindström med kapris och rödbetor serveras med skysås,
gröna ärtor och råstekt potatis
Vecka 19
Måndag 6/5
Stekt panerad kolja serveras med Skagen sås, kokt potatis och dill
samt gröna ärtor
Tisdag 7/5
Kycklingwook med pak choi, kål, paprika och äggnudlar
serveras med rostade cashewnötter och örtyoggi
Onsdag 8/5
Bönchilli med paprika, majs och tomat serveras med tortillabröd,
picklad lök, sval yoghurtdressing samt rostad klyftpotatis
ön
Torsdag 9/5
Ostfylld fläskschnitzel serveras med råstekt potatis, skysås
samt bakade morötter
Fredag 10/5
Fisk- och skaldjursbiffar serveras med potatismos och citronsmör