Vecka 13
Måndag 24/3
Dillkött
serveras med kokt potatis samt bakade morötter.
Tisdag 25/3
Falafel med örter & vitlök
serveras med ljummen couscoussallad, basilikayoghurt samt rostade kikärtor.
Onsdag 26/3
Kålpudding med brynt kål & lök
serveras med gräddsås, kokt potatis samt lingon.
Torsdag 27/3
Rödbetsgravad lax
serveras med dillstuvad potatis samt pressgurka.
Fredag 28/3
Schnitzel serveras med citron & kaprissmör, rostad potatis samt rödvinssky.
Vecka 14
Måndag 31/3
Kryddig rostbiff med vitlök och rosmarin, serveras med rotfruktsgratäng, örtsky samt rostad blomkål.
Tisdag 1/4
Stekt fläsk med löksås, serveras med kokt potatis och lingon.
Onsdag 2/4
Stekt flundra med remouladsås, citron, kokt potatis samt gröna ärtor.
Torsdag 3/4
Köttbullar med gräddsås, potatismos, lingon och pressgurka.
Fredag 4/4
Parmesan- & pankopanerad kyckling, serveras med rostade rotfrukter och dragonmajo.
Vecka 15
Måndag 7/4
Rödbetsgravad lax, serveras med ljummen potatissallad samt hovmästarsås och citron.
Tisdag 8/4
Raggmunk med stekt fläsk och lingon.
Onsdag 9/4
Pepparrotskött med kokt potatis och bakade morötter.
Torsdag 10/4
Isterband med dillstuvad potatis, rödbetor och senap.
(Chorizo finns som alternativ)
Fredag 11/4
Örtbakad fläskkarré, serveras med stuvad blomkål, skysås samt rostade rotfrukter.