Vecka 18
Måndag 28/4
Gräddstuvad pytt i panna
serveras med stekt ägg & rödbetor
Tisdag 29/4
Raggmunk med stekt fläsk & lingon
Onsdag 30/4
Pannbiff med lök
serveras med skysås, råstekt potatis samt rostad broccoli.
Torsdag 1/5
FULLBOKAT!
Fredag 2/5
Stekt fisk med dansk remouladsås
serveras med kokt potatis samt gröna ärtor & citron
Vecka 19
Måndag 5/5
Stekta köttbullar serveras med gräddsås, kokt potatis samt lingon & pressgurka
Tisdag 6/5
Brynt kycklinglår serveras rödvinssås, timjan & smålök samt potatispuré & stekt svamp
Onsdag 7/5
Moussaka med stekt aubergine & potatis
serveras med fetaostcréme
Torsdag 8/5
Krispig falafel serveras med yoghurtsås, rostad kikärtssallad samt ljummen grönsakscouscous
Fredag 9/5
Fläskschnitzel serveras med skysås, gröna ärtor
samt rostad potatis