Våra lokaler

VÅRA MÖTESLOKALER

Vi har lokalerna för ditt möte. Allt från det lilla ledningsmötet med några få deltagare till den stora kickoffen på hundratalet deltagare klarar vi av att hantera. Här hittar du en kort beskrivning av våra lokaler.

TALLSALEN (100 PERS)


Stort, rymligt och högt i tak


En ljus lokal med vackert natursceneri utanför fönstret. I direkt anslutning till lokalen finns tre grupprum och pausytor.


Tallsalen är välutrustad med väggmonterad projektor, wifi, ljudanläggning med såväl trådlösa som fasta mikrofoner. I lokalen finns hörslinga och trådlöst nätverk.


Lokalen är utrustad med komfortkyla vilket innebär skönt klimat och bra luftväxling. För piggare deltagare hela dagen.


Lokalstorlek

105 kvm


Möbleringsalternativ

Parkettsittning 100 pers

Skolsittning 60 pers

Sittning i öar 45 pers

U-bord 30 pers


RENGENGÅRDEN (20 PERS)


Rum med utsikt och insikt


Med utsikt över inloppet till Kinda Kanal, med egen altan och braskamin är det en perfekt lokal för ledningsgruppen, styrelsen eller möten av kreativ karaktär. Med både mjuka fåtöljer runt brasan och ordentliga konferensstolar runt borden skapas en kreativ miljö för ditt möte.


KAPELLET (60 PERS)


Ett vilsamt rum


Varför inte pröva mindfullness som metod för nästa kreativa process. Varva samtal med avslappning och meditation i ett rum som andas stillhet och vila. Eller varför inte låna instrumenten och workshoppa med musik. Kapellet är till för att användas.


Lokalstorlek

80 kvm


BACKGÅRDSSALEN (100 PERS)


Allt från föredrag till kockdueller


Lokalen är ljus och välkomnande med stora fönsterpartier som vetter mot naturen. Tre mindre grupprum finns i anslutning till lokalen.


Den tekniska standarden är hög. Här finns väggmonterad projektor, wifi, hörslinga, ljudanläggning med trådlösa och trådbundna mikrofoner.Lokalstorlek

105 kvm


Möbleringsalternativ

Parkettsittning 100 pers

Skolsittning 60 pers

Sittning i öar 45 pers

U-bord 30 pers


NYGÅRDSSALEN (80 PERS)


Ett stenkast från bryggan


För dig som behöver en bra pedagogisk lokal med överblickbarhet och modern teknik är Nygårdssalen ett givet alternativ.


Här erbjuder vi takmonterad projektor, wifi, ljudanläggning, hörslinga och flera stora white­boards när tankarna behöver flöda fritt.


När ni behöver dela upp gruppen i små bi­kupor finns det gott om mindre hörnor i   direkt anslutning, med sköna fåtöljer där man kan fortsätta arbetet. Som en extra finess kan du från lokalen kliva rätt ut i gröngräset.


Lokalstorlek 

80 kvm


Möbleringsalternativ

Parkettsittning 80 pers

Skolsittning 48 pers

Sittning i öar 20 pers

U-bord 26 pers


SKOGEN


Naturens katedral


Våga gå lite utanför boxen och ta ett pass med din konferens i naturen! Walk & Talk, grupparbete i en glänta, tid för egen reflektion, eller en vandring till en lägereld med konferensfika utomhus. Det finns hur många möjligheter som helst. Välkommen med din önskan. 


Lokalstorlek

Oändlig