Konfirmationsläger

"DET BLEV DE BÄSTA VECKORNA I MITT LIV."

Ingen annan faktor har så stor betydelse för ungdomars upplevelse av konfirmandtiden som just läger. På Vårdnäs stiftsgård har det funnits konfaläger i över 40 år. Tillsammans skapar vi en miljö som inspirerar till tro. 


FANTASTISKA MÖJLIGHETER TILL LÄGER!

Vårdnäs Stiftsgård har erfarenheter av lägerliv och allt vad det innbär sedan 1940-talet. Läger kan vara korta, långa, med många eller lite färre deltagare - med det blir alltid många goda och starka minnen och upplevelser man tar med sig. På Vårdnäs stiftsgård hjälper vi dig att utforma ett läger - från självhushåll till "all-inclusive". 

SKAPA ETT EGET KONFALÄGER PÅ VÅRDNÄS


Platsen du alltid vill minnas


En utmärkt miljö att ha församlingens konfaläger på, när ni vill, under året. Utformat efter era önskemål. Vårdnäs tillhandahåller god mat, service och goa sängar. Både kapell och friluftskyrkan står till ert förfogande. Dessutom inspirerande omgivningar som lockar till både aktivitet och eftertanke. Här finns också den spännande "Skapelsens Plats" - en samling skultpurer som är en gåva från biskop emeritus Martin Lönnebo som berättar om skapelsen, hela utvecklingen från Big Bang till den nutida människan.