Ställplatser för husbilar

STÄLLPLATSER FÖR HUSBILAR

Ett annat sätt att uppleva vackra Vårdnäs!

Nu kan du som åker husbil också njuta av en stund på Vårdnäs Stiftsgård. Vi har tre ställplatser, placerade vid vår nedre parkeringen vid fotbollsplan. Platserna har tillgång till el. Platserna går inte att reservera i förväg - det är först till kvarn som gäller. Som gäst på våra ställplatser har du tillgång till toalett och dusch i källaren på huset på andra sidan fotbollsplanen. Välkommen också att njuta av våra omgivningar och vackra natur.


Hur mycket kostar det?

Pris 200:-/dygn.(max två dygn/tillfälle - i övrigt efter avstämning med receptionen)


Vad ingår i priset?

En plats med el. WC och dusch ingår och ligger i källarvåningen på byggnaden "Gammelgården" på andra sidan fotbollsplanen.


Vad ingår EJ i priset?

Ingen mat är inkluderad i priset. Men om du är hungrig är du välkommen att besöka vår reception för att höra om restsaurangens utbud och öppettider just den dagen (utbudet variera under året). Latrintömning ingår ej. 


Hur länge får jag stanna?

Du får stå på vår ställplatsperkering i max 2 dygn per tillfälle. Det finns möjlighet att stå längre efter att ha stämt av och fått okej med receptionen.


Hur bokar och betalar jag?

Platserna kan inte bokas i förväg, utan det är först till kvarn som gäller. Du ser på plats om det är ledigt eller ej. Betala genom att Swisha. Swisha din betalning till nummer: 1233200276. Du kan scanna här på sidan (eller på skylten vid ställplatserna) och glöm inte att skriva in ditt registreringsnummer på husbilen i meddelandefältet. Du kan också betala i vår reception, när den är öppen.

Hur hittar jag till ställplatsen?

Från E4:an ta avfart 111 vid Linköping. Följ riksväg 23/34 söderut mot Vimmerby.

I höjd med Brokind, sväng av vänster och följ skyltningen till oss.


Google maps: https://goo.gl/maps/3BDZD6BNvxj


Ställplats Vårdnäs Stiftsgård - Husbil.se

Vårdnäs Stiftsgård - Svenska Ställplatser (svenskastallplatser.se)

Camping och ställplatser | Visit Linköping (visitlinkoping.se)


I vår reception får du mer information. Här kan du också boka måltider i restaurangen, hyra sjöbastu, kajaker, kanoter och roddbåtar och handla i vår shop.


Vi önskar er en skön stund här hos oss!


Så här ser det ut vid ställplatserna: