Konferenspaket

INGET MÖTE ÄR DET ANDRA LIKT

För oss är konferenser och möten så mycket mer än bara dataprojektorer, pennor och block. Hur och varför är två viktiga följeslagare på väg fram till mötet. Ibland måste man ha lite avskildhet, kanske hantera en känslig process, andra gånger är det fullt blås och galna idéer. Vi vet att du investerat både tid och pengar i ditt möte, därför vill vi möta dig med lyhördhet och flexibilitet.

GÖR DET ENKELT MED KONFERENSPAKET

För att underlätta inför ditt nästa möte har vi gjort några paketlösningar där vi inkluderar det mesta som kan behövas när ni är hos oss nästa gång. Här hittar du våra vanligaste mötesformer som du kan använda som grund inför din planering. Naturligtvis paketerar vi även efter dina önskemål.

LUNCH TILL LUNCH


I paketet ingår konferenslokal anpassad till gruppens storlek. Lunch med salladsbuffé, mineralvatten, lättöl och kaffe, Eftermiddagsfika, 2-rätters middag. Logi med frukostbuffé. Förmiddagsfika och lunch samt tillgång till sjöbastun.


HALVDAGSKONFERENS


Ni ankommer till morgonfikat och lämnar efter lunch alternativt ankommer till lunch och lämnar vid dagens slut.  I paketet ingår konferenslokal anpassat till gruppens storlek. Ankomst- eller eftermiddagsfika. Lunch med salladsbuffé, mineralvatten, lättöl och kaffe.


DYGNSKONFERENS


I paketet ingår konferenslokal anpassad till gruppens storlek. Lunch med salladsbuffé, mineralvatten, lättöl och kaffe, eftermiddagsfika, 2-rätters middag. Logi med frukostbuffé samt tillgång till sjöbastun.


DAGKONFERENS


Lämna vardagen hemma för en dag och arbeta med ny inspiration hos oss. I paketet ingår konferenslokal, två fikapauser, vår fina lunchbuffé. Du kan också starta dagen med vår morgonmeditation för extra fokus på dagens arbete. Lagom långt från stan finns lugnet.