Vecka 18
Måndag 29/4
Kycklinggryta med dragon, champinjoner och salladslök
serveras med jasminris samt rostade nötter och frön
Tisdag 30/4
STÄNGT!
Onsdag 1/5
STÄNGT!
Torsdag 2/5
Vårinspirerad fisk & skaldjursgryta med fänkål, rotfrukter och potatis, serveras med ramslöks aioli samt nybakat bröd
Fredag 3/5
Biff a lá Lindström med kapris och rödbetor serveras med skysås,
gröna ärtor och råstekt potatis
Vecka 19
Måndag 6/5
Stekt panerad kolja serveras med Skagen sås, kokt potatis och dill
samt gröna ärtor
Tisdag 7/5
Kycklingwook med pak choi, kål, paprika och äggnudlar
serveras med rostade cashewnötter och örtyoggi
Onsdag 8/5
Bönchilli med paprika, majs och tomat serveras med tortillabröd,
picklad lök, sval yoghurtdressing samt rostad klyftpotatis
Torsdag 9/5
Ostfylld fläskschnitzel serveras med råstekt potatis, skysås
samt bakade morötter
Fredag 10/5
Fisk- och skaldjursbiffar serveras med potatismos och citronsmör
Vecka 20
Måndag 13/5
Pytt i panna med rotfrukter och kål serveras med stekt ägg och inlagda betor
Tisdag 14/5
Dillkött serveras med kokt potatis och bakade morötter
Onsdag 15/5
Köttfärslimpa smaksatt med soltorkad tomat, fetaost och timjan serveras med rostade rotfrukter och gräddsås
Torsdag 16/5
Torskfilé med ägg och persiljesås serveras med smörslungad potatis samt gröna ärtor
Fredag 17/5
Örtbakad fläskkarré serveras med skysås, råstekt potatis samt tzatziki