Helglunch

På vår populära helglunch dukar vi upp en varmrätt, salladsbuffé och bröd bakat i vårt eget bageri. För den som är sugen finns dessert att avrunda måltiden med.


169:- per person ex. dryck.
Barn 3-12 år halva priset.
Dessert 85:-.
Om ni bokar ett paket med varmrätt och dessert redan vid bordsbokningen, blir priset 239:-

Lunchen serveras söndagar mellan 12.00 - 14.00 samt utvalda lördagar. Andra tider kan gälla under lördagar.
Bordsbokning.  

Boka bord

Du kan skicka en förfrågan med hjälp av formuläret (nedan). Obs: Bokningen är inte klar förrän du fått en återbekräftelse från oss via telefon eller e-post. 

Meny


Söndag 30/4
Fläskfilé med skogssvampsås, därtill legymer samt potatisgratäng
Dessert: Grön kardemummapannacotta med rabarber

Lördag 6/5 FULLBOKAT!    Söndag   7/5
Marinerad svensk kycklingfilé serveras med potatiskaka samt ädelostsås
Dessert: Chokladkaka med fruktsallad och vispad grädde

Lördag & Söndag 13 + 14/5
Ugnsbakad rödingfilé med hummer- och kräftsås. Därtill potatispuré smaksatt med dill och persilja
Dessert: Äppelkladdkaka med bärkompott och vaniljglass

Lördag 20/5
Östgötsk kalkonstek med pumpapuré och tranbärssås
Dessert: Äppelkladdkaka med bärkompott och vaniljglass

Söndag 21/5
Wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör samt rårörda lingon
Dessert: Grön kardemummapannacotta med rabarber










 

Vi förbehåller oss rätten att byta maträtter vid behov.