Helglunch

På vår populära helglunch dukar vi upp en varmrätt, salladsbuffé och bröd bakat i vårt eget bageri. För den som är sugen finns dessert att avrunda måltiden med.


169:- per person ex. dryck.
Barn 3-12 år halva priset.
Dessert 85:-.
Om ni bokar ett paket med varmrätt och dessert redan vid bordsbokningen, blir priset 239:-

Under vecka 26 - 31 serverar vi helglunch mellan 12.00 - 14.00 både lördagar & söndagar om inte annat anges nedan.

Bordsbokning.  

Boka bord

Du kan skicka en förfrågan med hjälp av formuläret (nedan). Obs: Bokningen är inte klar förrän du fått en återbekräftelse från oss via telefon eller e-post. 


Meny

Lördag 19/8
ABONNERAT!


Söndag 20/8
Östgötsk kalkonstek med pumpapuré och tranbärssås
Dessert: Chokladkaka med kaneläpple  och vispad grädde

Lördag 26/8  FULLBOKAT!
Marinerad benfri kotlett med kryddsmör, därtill ugnsbakad klyftpotatis
Dessert: Äppelkladdkaka med bärkompott och vaniljglass    

Söndag 27/8
Östgötsk kalkonstek med pumpapuré och tranbärssås
Dessert: Äppelkladdkaka med bärkompott och vaniljglass    

Lördag 2/9  FULLBOKAT!
Ugnsbakad rödingfilé med hummer och kräftsås. Potatispuré smaksatt med dill och persilja   
Dessert: Grön kardemummapannacotta med rabarber         
                                                                      
Söndag 3/9
Fläskfilé med skogssvampsås, legymer och potatisgratäng
Dessert: Grön kardemummapannacotta med rabarber  

Lördag 9/9  FULLBOKAT!
Ugnsbakad rödingfilé med hummer och kräftsås. Potatispuré smaksatt med dill och persilja.
Dessert: Chokladkaka med fruktsallad och vispad grädde

Söndag 10/9
Marinerad svensk kycklingfilé med potatiskaka och ädelostsås
Dessert: Chokladkaka med fruktsallad och vispad grädde

Lördag 16/9  FULLBOKAT!
Ugnsbakad rödingfilé med hummer och kräftsås. Potatispuré smaksatt med dill och persilja
Dessert: Äppelkladdkaka med bärkompott och vaniljglass

Söndag 17/9
Ugnsbakad rödingfilé med hummer och kräftsås. Potatispuré smaksatt med dill och persilja
Dessert: Äppelkladdkaka med bärkompott och vaniljglass

Lördag 23/9
Wallenbergare med gröna ärtor, potatispuré, skirat smör samt rårörda lingon
Dessert: Grön kardemummapannacotta med rabarber

Söndag 24/9
Wallenbergare med gröna ärtor, potatispuré, skirat smör samt rårörda lingon
Dessert: Grön kardemummapannacotta med rabarber

Lördag 30/9
Östgötsk kalkonstek med pumpapuré och tranbärssås
Dessert: Chokladkaka med kaneläpple och vispad grädde

Söndag 1/10    
Östgötsk kalkonstek med pumpapuré och tranbärssås
Dessert: Chokladkaka med kaneläpple och vispad grädde
                                                                                              

 

                                                                                                    

                                                   

 


                                                                        











 

Vi förbehåller oss rätten att byta maträtter vid behov.