Helglunch

På vår populära helglunch dukar vi upp en varmrätt, salladsbuffé och bröd bakat i vårt eget bageri. För den som är sugen finns dessert att avrunda måltiden med.


179:- per person ex. dryck.
Barn 3-12 år halva priset.
Dessert 95:-.
Om ni bokar ett paket med varmrätt och dessert redan vid bordsbokningen, blir priset 259:-

Bordsbokning.  

Boka bord

Du kan skicka en förfrågan med hjälp av formuläret (nedan). Obs: Bokningen är inte klar förrän du fått en återbekräftelse från oss via telefon eller e-post. 


Meny

Söndag 25/2
Marinerad svensk kycklingfilé med potatiskaka och ädelostsås
Dessert:  Mörk chokladmousse med fruktsallad

Söndag 4/3
Vitvinspocherad torskrygg med rödbetor och sidfläsk, serveras med en vitvinssås.                            Dessert: Äppelpaj med vaniljglass

Söndag 11/3
Örtbakad laxfilé med tomatsmör serveras med en puré på brysselkål och potatis                          Dessert: Vit chokladpannacotta smaksatt med baileys toppad med en bärkompott.   

Söndag 18/3
Östgötsk kalkonstek med pumpapuré och tranbärssås
Dessert: Mörk chokladmousse med fruktsallad

Söndag 25/3
Marinerad benfri kotlett med kryddsmör, därtill ugnsbakad klyftpotatis
Dessert: Äppelpaj med vaniljglass         

                                                                                                                                                 

 

 

 

                                                                  

                                                                                            

 

 


                                                                                              

 

                                                                                                    

                                                   

 


                                                                        











 

Vi förbehåller oss rätten att byta maträtter vid behov.