Möteslokaler

Vi har lokalerna för ditt möte. Allt från det lilla ledningsmötet med några få deltagare till den stora kickoffen på hundratalet deltagare klarar vi av att hantera. Här hittar du en kort beskrivning av våra lokaler.

 • Tallsalen - upp till 100 personer  Stort, rymligt och högt i tak

  Lokalen är ljus och har ett vackert natursceneri utanför fönstret. I direkt anslutning till lokalen finns 4 grupprum och pausytor.

  Tallsalen är välutrustad med väggmonterad pc-kanon, ljudanläggning med såväl trådlösa som fasta mikrofoner. I lokalen finns hörslinga och trådlöst nätverk.

  Lokalen är utrustad med komfortkyla vilket innebär skönt klimat och bra luftväxling. För dig som arrangör betyder detta att du får piggare deltagare hela dagen.

  Möbleringsalternativ Pers
  Parkettsittning 100
  Skolsittning 60
  Sittning i öar 45
  U-bord 30
  Lokalstorlek (kvm) 105

 • Backgårdssalen - upp till 100 personer  Allt från föredrag till kockdueller

  Lokalen är ljus och välkomnande med stora fönsterpartier som vetter mot naturen. Tre mindre grupprum finns i anslutning till lokalen. 

  Den tekniska standarden är hög. Här finns väggmonterad pc-projektor, tillgång till trådlöst internet, ljudanläggning med såväl trådlösa som trådbundna mikrofoner.

  I direkt anslutning till lokalen finns ett kommersiellt kök, vilket innebär att vi enkelt kan ställa om lokalen till en härlig matlagningskväll där man under ledning av en av våra duktiga kockar lagar en god middag och avnjuter resultatet av den gemensamma ansträngningen vid dukade bord.

  För dig som lägerarrangör är detta en optimal lokal om du vill bo och laga all mat själv till dina deltagare. 

  Möbleringsalternativ Pers
  Parkettsittning 100
  Skolsittning 60
  Sittning i öar 45
  U-bord 30
  Lokalstorlek (kvm) 105

 • Nygårdssalen - upp till 80 personer  Perfekt pedagogisk

  För dig som behöver en bra pedagogisk lokal med överblickbarhet och modern teknik är Nygårdssalen ett givet alternativ.

  Här erbjuder vi takmonterad pc-projektor, tillgång till trådlöst internet, ljudanläggning, hörslinga och flera stora whiteboards när tankarna behöver flöda fritt.

  När ni behöver dela upp gruppen i små bikupor finns det gott om mindre hörnor i direkt anslutning med sköna fåtöljer där man kan fortsätta arbetet för att senare återsamlas i Nygårdssalen.

  Arbetar du med processer och kompetensutveckling och vill ha en bra lokal har du ett intressant alternativ här.

  Möbleringsalternativ  Pers
  Parkettsittning 80
  Skolsittning 48
  Sittning i öar 20
  U-bord 26
  Lokalstorlek (kvm) 80

 • Rengensalen - upp till 20 personer


  Rengengården interiör

  Med utsikt över inloppet till Kinda Kanal, altan och braskamin är det en perfekt lokal för ledningsgruppen, styrelsen eller möten av kreativ karaktär. Med både mjuka fåtöljer runt brasan och ordentliga konferensstolar runt borden skapas en kreativ miljö för ditt möte.

  Möbleringsalternativ  Pers
  Parkettsittning 30
  Skolsittning 24
  U-bord 18
  Lokalstorlek (kvm) 35